Kates kjol

Alltså jag sa ju att denna blogg enbart skulle handla om Victoria och Daniel. De är ju föräldralediga så jag gör ett avbrott och passar på att resa till England. Eller snarare till Indien. Kate och William har varit på Indienresa och Kate hade en fantastisk kjol.
ind
Det är en kjol och en topp som kommer från Temperley London och jag älskar kjolen. Det är sällan jag skulle kunna bära något själv som kungligheter bär eftersom jag inte vistas i de miljöerna. Men denna kjol skulle jag kunna ha en vanlig sommardag matchad med en vit blus.
kate
Jag skulle personligen skippa toppen. Fast ingen fara på torpet att det kommer att hända. Kjolen kostar nämligen ungefär 30 000 sek! Jag tycker att kjolen påminner om svenskt allmoge mönster fast i svart och vitt. Älskar den verkligen. Det är inte första gången Kate bär Temperley London. Hon har setts i kläder av dem vid flera tillfällen. Med denna svarta klänning gjorde hon succé på premiären av War Horse. Bilderna syndes i alla svenska tidningar i stort sett.
tamperly
Angående det svenska kungahuset är snart “semestern” över för kronprinsessparet. Kungen firar sin 70-årsdag med flera festligheter. Jag återkommer med en rapport såklart om kläderna! Ska bli så roligt att se Victoria och Daniel och övriag i familjen. Dessutom kommer det nog att glittra rejält bland alla tiaror efetsrom även kungligheter från utlandet kommer att gå på festen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s