Prinsessan Estelles kläder

Jag kan inte låta bli att häpna över prinsessan Estelle. Vilket litet charmtroll. Dessutom har hennes mamma en väldigt god smak när det gäller kläder. Jag har vid flera tillfällen rapporterat om Estelles snygga barnkläder och vart de kommer ifrån. Det som är roligt är att hennes kläder ofta går att handla på nätet. Precis som Victoria själv blandar exklusiva märken med budget gäller det samma för prinsessan Estelle.
tt
Vid det senaste officella fotot som släpptes från Kungafamiljen var hela kronprinsessfamiljen samlas. Estelle gör bilden till ett familjefoto med hennes gest. Kläderna matchar mammas och det är roligt att Victoria använder Lilians fantastiska halsband.

Just Estelles lite finare kläder kan dock vara svåra att få tag i. Mycket är arvegods, sånt som Victoria hade när hon var barn. Sedan tyckte drottning Silvias mamma om att sy så hon har tillverkat flera kläder. Sedan gillar den grekiska prinsessan Marie- Chantall att sy och hon förser flera av Europas kungliga barn med kläder. Sedan får estelle givetvis några kläder uppsydda som det anstår en prinsessa. Fast som sagt de flesta kläder går att hitta i barnbutiker på nätet. Både jackor, kappor, jeans och klänningar finns i ett stort utbud. Det ska bli spännande att se vilka kläder som Estelle har på dopet till helgen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s