Klädd som en prinsessa

Jag har nämnt det förr och jag säger det igen. Jag ÄLSKAR Victorias stil. Hon blandar lyxiga märken med H&M. Det innebär att alla egentligen kan klä sig som en prinsessa. Det handlar nog snarare om de tillfällen vi har möjlighet att vara så uppsnoffsade.

Samma dag som kungahuset deklarerade att det blir tillökning så hölls en middag på slottet. Victoria strålade verkligen och fick tummen upp av Daniel.
ere
Den fantastiska klänningen påminner lite om Madeleines klänning från Elie Saab. Den har Victoria lånat vid ett tillfälle. Denna gång är det inte alls samma klänning utan denna kommer från Adrianna Papell. Hennes klänningar finns hos flera internetbutiker. Som Nelly och Zalando. Det bästa är att de inte alls är speciellt dyra. Mellan 1000 och 3000 sek. Det får väl ändå ses okej för en klänning som syns i offentliga sammanhang. Särskilt när de meddelat att en ny liten bebbe väntas.

Det är verkligen roligt att det går att shoppa Victorias klänningar på nätet. Innan var det ju omöjligt att klä sig som en blivande drottning. Nu går det ju att dessutom köpa dem än billigare. Det finns ju alltid chansen att hitta rabattkoder. Koderna finns till de flesta stora närbutiker. Det gäller bara att veta vart du ska söka.

Advertisements

One thought on “Klädd som en prinsessa”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s