Sommartider i kungahuset

Just nu så råder det semestertider i kungahuset. Fast det kan de ju behöva! Det har varit en intesiv vår och försommar. Prinsbröllopet var kronan på verket och jag lever på det fortfarande. Så himla fint bröllop. De lyckades med konststycket att få ett officiellt bröllop att bli personligt. Trots många krav så var det deras bröllop ut i fingerspetsarna. Från låtval till blommor och mat.
hhh

När man planerar ett bröllop kan det vara svårt att få allt att klaffa. Det är många detaljer att hålla reda på. Det blir allt vanligare att ta professionell hjälp. Vi anlitade Annorlunda.se när vi gifte oss. De fixade maten, lokalen och dekoren. Givetvis efter våra anvisningar. Jag var tillräckligt nervös inför den stora dagen så det var så skönt att veta att någon annan tog hand om detta.

Bröllop är ett minne för livet så det är ju viktigt att det blir personligt. Titta på denna Youtube film! Gud vad tårarna rann på slutet. Jag undrar hur deras bröllop blir med tanke på vilket evanemang han lägger ner på frieriet?!?!

Det är så fantastiskt med romantik och sagobröllop!

Nu tar bloggen ett par dagars uppehåll. Jag är tillbaka efter Victoriadagen som är det enda officiella framträdande i juli av hela kungafamiljen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s