Victorias kläder

Det har varit finfrämmande från Indien och hälsat på. Jag vet inte riktigt vad som hänt med Victoria men hon har varit så himla snyggt klädd på sistone. Jag är fullkomligt galen i den snygga klänningen som hon hade en dag under besöket. Denna dag han hon även med att ta emot det norska kronprinsparet! Hon bar samma klänning hela dagen men bytte ut den söta koftan mot en jacka.
mm
Den otroligt fina klänningen kommer från Oscar de la Renta. Victoria är så himla fin in den. Ett litet plus till Mette-Marit också som har chilifrukter på sin klänning. Hennes klänning kommer från Isolda.

Victoria har verkligen blommat ut och visat sig vara en riktig modesessa. Hon har det senaste inom mode och kläder.
Det som är roligt är att hon blandar både exklusiva märken med billigare alternativ som H&M. Alla har såklart inte råd att köpa en klänning från Oscar de la Renta men det finns ju liknande kläder på olika internet sighter.

Nu tror jag att vi inte kommer att se så mycket mer innan årets stora kungliga händelse. Prinsbröllopet. Det ska bli roligt att se alla snygga klänningar. Även när det gäller aftonklänningar är ju Victoria otroligt trendsäker. Vi har fått sett henne i Elie Saab bland annat. Ska bli spännande att se vilka designer alla har på sina klänningar.
1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s