Prinsessan Estelles lila kappa

Det var Victorias namnsdag så det firades såklart stort. Estelle och Victoria var så fina. Jag var kanske inte så förtjust i designen på Victorias kappa, den saknar form. Färgen var däremot väldigt vacker. Victorias örhängen tyckte jag också var en höjdare. De kommer från Charlotte Bonde.

söt

Den som stal hela showen tyckte jag var Estelle. Vilken fantastisk kappa hon bar. Det är en lila yllekappa från Livly. Livly är ett svenskt märke och jag tycker att det är väldigt trevligt att Victoria väljer svenska märken.

Just Estelles vinterkappa är det nog i senaste laget att handla. Vi går ju mot varmare tider. Däremot finns samma kappa från Lively i bomull som även ligger lite lägre i pris. Det är alltså vårkappor av samma modell som är tillverkade i 100% bomull och finns i härliga pastellfärger. De finns bland annat att köpa på Babyshop.se för 103,20 Euro
jejodp

Fast skynda fynda. Ni kan räkna med att de kommer att säljas ut fort efter gårdagens framträdande. Det går nämligen inte att få bättre reklam än att Estelle bär ett plagg. Så fort hon visar sig i något så tar det slut. Vänta med andra ord inte till lönen om ni vill vara på den säkra sidan. Saknas pengar finns alternativ. Läs om Folkia här om ni vill dryga ut ekonomin lite extra denna månad, eller vid ett annat tillfälle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s